Geen categorie

The good, the bad and the ugly

Ben je iemand die graag nieuwe dingen uitprobeert? Ik ook! Of heb je liever dat iemand het in jouw plaats uitprobeert en zijn ervaringen met jou deelt? Pick me! Ik ben Sarah en in deze blog wil ik je graag laten zien wie ik echt ben: Truly Madly Me. Ik wil zoveel mogelijk geprobeerd hebben in mijn leven en vaak hou ik er enorm leuke ervaringen en herinneringen aan over. Uiteraard loopt het soms grandioos mis, vandaar ook: the good, the bad and the ugly. Hier wil ik je er alles over vertellen!

Als je mij zou vragen hoe ik mezelf zou omschrijven, krijg je 4 woorden: adventurer, animal lover, wannabe sporty spice en serial chiller.

Adventurer – omdat ik heel graag op vakantie ga en liefst zo avontuurlijk mogelijk.

Animal lover – because animals are awesome. Ik heb zelf, samen met mijn vriend, 5 huisdieren.

Wannabe sporty spice – want elk jaar neem ik mezelf voor meer te sporten en gezonder te eten.

Serial chiller – omdat ik je graag vertel wat ik nog zoal doe om mij te ontspannen.

Ik schrijf graag, maar ik lees nog liever. Laat me dus zeker weten wat je ervan vindt! Reageer massaal op mijn blogs met vragen, verhalen en opmerkingen.

4 gedachten over “The good, the bad and the ugly”

 1. Hey Sarah! Leuk initiatief! Ik heb altijd al ergens in mn hoofd aan het avontuurlijke en sportieve fierlejeppen uit noord Holland gedacht. Er is maar een probleem: het zit er vol Hollanders. Kan jij daar iets mee? Bij deze is de uitdaging officieel.
  grtz Scheire

  Like

  1. Hey Scheire, merci voor je reactie! 😁Ik heb fierljeppen eens opgezocht want ik kende het niet, en: wauw! Om op dat niveau te geraken, moet ik nog wel een paar jaartjes stappen tellen en vooral ook mijn hoogtevrees overwinnen…maar ik hou je op de hoogte 😅

   Like

 2. Hoi Sarah! Aangezien ik voorlopig veel tijd op de bank moet doorbrengen, heb ik lekker veel tijd nu om lezend door te brengen en ik heb alvast genoten van jouw blog. Ik ben al benieuwd naar het vervolg!
  PS: als je jouw voornemen van genoeg beweging wil combineren met jouw dierenliefde, raad ik jou een grotere hond aan (in mijn geval een Border Collie): als die na een jaartje hondenschool dan geleerd heeft om aangelijnd (of gewoon los) naast jou te lopen, dan heb je de komende 15 jaar een -weliswaar superleuk- excuus om dagelijks te gaan lopen. Of tenminste, zoals in mijn geval, enkel op zondag én enkel in de lente én als het niet regent én als er die dag geen andere activiteiten meer zijn gepland én als het de dag ervoor niet te laat is geworden én… Kortom, ik wens je nog veel schrijfgenot! 😉

  Like

  1. Super, bedankt voor de tip! 😁 ik heb inderdaad al gedacht aan een 2e (grotere) hond in huis nemen. Als test hebben mijn vriend en ik een Sheltie op logement gehad op oudjaar. Heel leuk, zeker voor Lou, maar vooral ook enorm vermoeiend om ze constant allebei in het oog te houden 😱 dus voorlopig staat het on hold, maar wie weet … 😁

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.